27 tra
Secret dinner

U najavi je još jedan “Secret dinner”: večer edukativno-društvenog karaktera koju i ove godine organizuje NutriCENTAR

U najavi je još jedan “Secret dinner”: večer edukativno-društvenog karaktera koju i ove godine organizuje NutriCENTAR 11.5.2022 u 18:00 h Mostar. Content creator ove večeri je Marijana Zubac, voditeljica NutriCENTRA

Iako je NutriCENTAR samostalna priča, raste zbog timskog odnosa sa svim suradnicima, te se usko vežemo sa kompanijama koji ulažu u inovacije. U osnovi se bavimo nutricionizmom, dio smo timova za nove prehrambene proizvode, radimo razne projekte za unaprjeđenje zdravlja, radimo prehrambene strategije i sa  profesionalnim sportašima kako bi postigli svoj najbolji sportski performans.

Nutricionisti imaju sve značajniju ulogu u shvatanju mnogih procesa vezanih uz prehranu i pojavu modernih bolesti. NutriCENTAR je vodeći centar takvog tipa, te surađuje sa poliklinikama i dio su timova za oporavak od bolesti. Također, primjenjuju znanje i u kreiranju i proizvodnji funkcionalne hrane za razvojne firme u BiH. 

Na ovogodišnjem Secret dinneru svi saradnici NutriCENTRA imat će priliku upoznati i Master Business Coacha, Katu Leutar, jer iz organizacije smatraju da uspješan posao ovisi o produktivnosti i motiviranosti svih nas.

Mentalna snaga je važna i sve ovisi o tome. Čak i promjena prehrambenih navika!

Da priča o zdravlju može biti i edukativna i elegantna pokazuje i sadržaj ove večeri koja će biti popraćena uz zvuke violine, a zdrav odnos s  hranom će predstaviti u urbanijem tonu – live cooking show za uzvanike.