NutriCENTAR Edukacije

nutricionističke edukacije

Iskustvo stečeno kroz godine rada s klijentima, sportašima, tvrtkama i javnim institucijama, daje nam priliku, ali i obavezu da nudimo edukacije u cilju poboljšanja kvalitete rada i života određenih skupina. 

U nastavku možete pročitati kako surađujemo sa stručnjacima u različitim oblastima, te kako naše edukacije mogu pridonijeti poboljšanju rada u vašoj struci. 

Svi formati edukacija prilagođavaju se vašim potrebama. Otvoreni smo za dogovor oko broja susreta, trajanja edukacija i oblika programa kako bismo osigurali potpunu usklađenost s vašim ciljevima i očekivanjima.

Edukacija nutricionista

Imamo posebnu strast prema educiranju kolega u ovom području. Tijekom više od 12 godina iskustva u nutricionizmu, primijetili smo da su za adekvantu pomoć pacijentima, nužne informacije iz ordinacije i s terena uz postojeće formalno obrazovanje. Dinamičnost ovog područja zahtijeva kontinuirano učenje.

Ono što nas izdvaja, zahvaljujući uspješnoj suradnji s HŠK Zrinjski, je specijalizirana edukacija za nutricioniste koji žele postati stručnjaci u sportskoj prehrani. Osim sportske prehrane, naši programi su pogodni i za nutricioniste koji žele raditi u klinikama i drugim zdravstvenim ustanovama.

S druge strane, za klinike ili zdravstvene ustanove koje žele osigurati da su njihovi nutricionisti na visokoj razini, naši edukacijski programi, mogu pomoći za poboljšanje kvalitete usluge.

Kontinuirano pratimo najnovija saznanja iz područja prirodnih terapija za kronične bolesti i stanja. Stoga su naše edukacije za nutricioniste uvijek usklađene s najnovijim znanstvenim i stručnim spoznajama.

 

edukacije za nutricioniste

 

Format i trajanje naših edukacija prilagođeni su potrebama klijenta i pokrivaju teme kao što su:

- Edukacija o usklađivanju prehrane s labratorijskim nalazima pacijenta (ovisno o deficitima, bolesti i karakterističnim stanjima pacijenta)
- Prehrana i dodaci prehrani kod bolesti štitnjače
- Autoimune bolesti
- Prehrana i dodaci prehrani kod ženskih hormonalnih problema (PCOS, neplodnost, menopauza, endometrioza)
- Dermatološki problemi
-Edukacija o individualnim prehrambenim strategijama za ubrzavanje metabolizma pacijenta (usporeni metabolizam je česti uzrok debljanja, a uzrokovan je drugim metaboličkim sindromima ili drugim otežavajućim faktorima)

Osim edukativnog sadržaja, nudimo i mentorstvo za nutricioniste koji planiraju ili već rade u području nutricionističkog savjetovanja.

Edukacija liječnika i zdravstvenih stručnjaka

U doba obilja edukativnih resursa i neprovjerenih informacija, naš je cilj širiti provjerena znanja i educirati zdravstvene djelatnike o temama vezanim uz medicinu i prehranu. Naše edukacije odgovaraju liječnicima i drugim zdravstvenim stručnjacima koji žele obogatiti postojeće znanje, posebno u medicinskim granama blisko povezanim s utjecajem prehrane na pojavu ili otklanjanje bolesti kao što su gastroenterološki, kardiološki i endokrinološki problemi.

Kako pomažemo klijentima u zdravstvenom sektoru?

- Održavamo predavanja i radionice o prevenciji i terapiji kroničnih bolesti i stanja
- Kreiramo i provodimo edukacije za zdravstvene stručnjake iz raznih područja medicine i nutricionizma

Edukacije o poboljšanju kvalitete života u tvrtkama i korporacijama

Granica između poslovnog i privatnog života postaje sve tanja, što čini ulaganje u zdravlje zaposlenika sinonimom za dugoročno zadovoljstvo, produktivnost, te stabilnost i rast tvrtke.

Provodimo edukacije u tvrtkama, predavanja i interaktivne radionice za tvrtke koje stavljaju visoki prioritet na brigu o zdravlju zaposlenika.

Naše edukacije pokrivaju teme poput:

- Kvalitetna prehrana na radnom mjestu
- Postizanje ravnoteže s užurbanim rasporedom
- Jednostavni prehrambeni savjeti za profesionalce
- Prevencija izgaranja na poslu i prirodni načini oporavka

 

 

nutricionisticke edukacije za kompanije

 

Edukacija za prilagodbu jelovnika u restoranima

Uz sve veći naglasak na zdravoj prehrani i potrebama gostiju, prilagođavanje jelovnika postaje ključno za uspjeh restorana. Naša edukacija pruža restoranskim timovima potrebno znanje kako bi mogli kvalitetno prilagoditi svoje jelovnike kako bi zadovoljili zahtjeve svojih gostiju.

Kroz naš program, osoblje restorana će naučiti kako:

-Identificirati nutritivne potrebe različitih gostiju, uključujući vegane, vegetarijance, ili osobe s intolerancijama na određene namirnice.
-Kreirati uravnotežene i hranjive obroke koji istovremeno zadovoljavaju okus, estetiku i nutritivne vrijednosti.
-Razviti strategije za promociju novih ili prilagođenih jela kako bi se povećala privlačnost i prodaja.


Za više informacija ili upite o našim edukacijskim programima, molimo kontaktirajte nas.