04 ožu
žena ženi

Tko je sve posjetio event Žena ženi

Da je poruka prenesena vidi se iz priloženog.

Žene iz politike, zdravstva, farmaceutike, pa čak i influencerice posjetile su jučerašnji događaj organiziran od strane Marijane Zubac, voditeljice NutriCENTRA.

Poruka je prenesena, prevencija spašava!

U svom uvodnom govoru Marijana je naglasila da nutricionisti nisu samo u službi pretilih. Prehrana se ne tiče samo estetike. To će doći kao nagrada. Poznajem puno žena uskog struka koje nisu zdrave! Prehrana se ne smije gledati samo iz aspekta redukcije masnog tkiva, prehrana mora biti protektivna. Pravilnom prehranom preventivno izbjegavamo razna stanja!

Žene su nositeljice promjena životnog stila, počevši od svojih domova, pa i u društvu.

"Ženama je potrebnija briga o zdravlju više nego ikada", naglasila je.

Čulo se i dirljivo predavanje u kojem je živim svjedočanstvom snagu preventivnog sistematskog pregleda potvrdila i Maja Golemac, koja je "uhvatila" tešku bolest na vrijeme. Vođena od strane dr. Boženke Galić Tirić, spec.medicine rada i športa, te Martine Zorić, spec. radiologije i ostalog tima poliklinike Vitalis. Izvrsnim motivacijskim predavanjem oduševila nas je ponajbolja hercegovačka trenerica Ana Marija Penava. Predstavljene su i inovativne metode mršavljenja ispred Feel Good studia, a liječnice iz poliklinike Musa su predstavile i Curaprox iTop metodu čišćenja zubi. Provizion optika omogućila je svim posjetiteljicama besplatno testiranje vida, a iz studia La Bellezza posjetiteljicama su uradile dijagnostiku kože pomoću aparata Skin Instant Lab, te još jednom podsjetile individualan pristup osnova svake pravilne njege.

Kraj druženja obilježila je Nikolina Barbarić, suorganizatorica eventa I poručila - "Lijepo je biti lijep, ali je ljepše biti zdrav". 

Sve je izgledalo elegantno i onako kako žene vole, za to je zaslužan studio Inova decór, čije će cvjetne izvedbe zasigurno ostati zapamćene.

Pjesmom je sve uljepšala Darija Ramljak.

Iz organizacije se zahvaljuju medijskim pokroviteljima Beautiful.baBljesak.info, Običan radio, Arena radio i ostali mediji koji su podržali ovaj event.

Posebne zahvale išle su glavnom sponzoru Franck koji je omogućio događaj.

 

Galerija:

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni

 

zena zeni