13 pro
Magnezij

Što se krije iza reklame magnezija?

U zadnjih nekoliko mjeseci, u sklopu našega screening pregleda, često primijetimo manjak magnezija kod odraslih, zaposlenih, trudnica i sportaša. Ovaj put smo manjak magnezija zabilježili kod mame 3 dječaka, koja u cijeloj zbrci nema baš vremena za brigu o prehrani.

Žali se na lošu probavu, manjak energije, grčeve...

Predložili smo mini-testiranje novog magnezija ma tržištu. Magnezijevo ulje BetterYou koje se nanosi na kožu, umasira, te se apsorbira.

Nakon 2 tjedna korištenja zamolili smo je da izvadimo kontrolni krvni nalaz, nakon kojega smo utvrdili pozitivan ishod. Magnezij se popeo na normalnu vrijednost, nakon samo 2 tjedna. Istina je, dakle, da je magnezijevo ulje BetterYou inovativan, efikasan i lakši način obnavljanja magnezija u organizmu.

Sprej nanesite na kožu i pričekajte da upije. Zatim možete biti sigurni da magnezij počinje obavljati svoje zadatke u organizmu.
Ovaj nenametljivi mineral je tvar koja sudjeluje u više od 300 biokemijskih reakcija. Sposoban je regulirati mišićni tonus, te brže prenositi funkcionalne signale u tijelu! Osim što prevenira grčeve i opušta tijelo, magnezij može povoljno sniziti tlak, ublažiti simptome depresije, te uz kalcij činiti čvrst kompleks kod rasta i razvoja djece. Prevenira moždane i srčane udare, čuva crijeva, te smanjuje rizik kod nekih karcinoma. 

7 znakova koji pokazuju da imate manjak magnezija u organizmu:

Iako je magnezij najpoznatiji među sportašima i trudnicama djelotvornost mu je dobro dokumentirana kod svih skupina ljudi. Potražnja je sve veća, ali i potreba. Bili depresivni, bojažljivi ili pod stresom – magnezij može pomoći.

I zato, kada bi morali preporučiti samo jedan mineral bio bi to MAGNEZIJ!

Magnezijevo ulje BetterYou dostupno u Ljekarna Ljubić.

 

magnezij

 

mag.ing.techn.aliment Marijana Zubac