27 ruj
Marijana Zubac mi je promjenila život

Smršala 25 kilograma - "Marijana Zubac mi je promjenila život."

Zehra Ćustović Biloš, iz Jablanice, je imala potrebu ispričati svoje iskustvo iz NutriCENTRA, kako bi motivirala i druge da krenu mijenjati prehrambene navike. Zbog zdravlja.

Smršavili ste 25 kg! Kako?

Za moj uspjeh u skidanju kilograma zaslužan je moj nutricionista,moja Marijana Zubac

Je li istina da rad s nutricionistom naporan? Kakvo je Vaše iskustvo?

Dugi niz godina se borim sa viškom kilograma iz zdravstvenih problema. To su dijabetes, poremećaj polnih hormona kao i moja pasivnost u aktivnosti. Ja sam uz detaljno osmišljen jelovnik od strane mog nutricioniste uspjela na zdrav način da izgubim 25kg.

Što Vam je bila najveća motivacija?

Za motivaciju sam prvenstveno imala svoje zdravlje, djecu ali pored toga bez moje Marijane i njene psihološke, motivacijske bezuslovne podrške mislim da bih odustala. Moj nutricionista je broj 1.

Treba vam čvrst karakter i podrška porodice i rezultat neće izostati.

Marijanu smatram svojim velikim prijateljem odnosno čalnom porodice . Svima koji se bore sa viškom kilograma ili na bilo koji način hoće da dođu do zdravlja prvi da krenu sa nutricionistom i čvrstom voljom i rezultat sigurno neće izostati!

Nutricentar

Ovo je samo jedna od naših priča. Diskrecija nam je na prvom mjestu, ali kada to klijent poželi poručiti ostalima - rado dijelimo radost sa Vama! Piši i ti svoju priču o zdravlju.

Sa Zehrom nastavljamo surađivati do konačnog cilja!

Naručite se