22 srp
NutriCentar tim

NutriCentar tim

NutriCentar je nutricionističko-dijagnostički centar koji na jednom mjestu pruža komplentnu uslugu svojim klijentima.

Posebna smo „priča o zdravlju“ osnovana u Mostaru u strateškoj suradnji sa Nutrilife Centrom iz Zagreba.

Karakterizira nas multidiscipliniranost i individualan pristup na vrhunskoj dijagnostičkoj opremi. U Nutricentru možete saznati koja je vaša stvarna metabolička starost, udio masne i mišićne mase , udio vode u tijelu i još mnogo informacija o stanju  vašeg organizma.

Naš tim čine vrhunski stručnjaci s dugogodišnjom praksom nutricionističkog iskustva na jednom mjestu omogućuju povezivanje prehrambenih rješenja.

Mag. nutr. Mirela Marić na čelu je Nutilife Centra . Diplomirala je na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu 2000. godine. Prepoznatljiva je po projektu „Život na vagi“ (TV show).

Ivana Barišić magistrica je nutricionizma, a svoj rad započinje u velikim korporativnim kompanijama gdje se specijalizirala na području marketinga i managmenta.

Branimir Dolibašić voditelj Nutrilife Centra u Zagrebu, diplomirani je nutricionist s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u nutricionizmu, dijetetici i razvoju proizvoda.

Glavna i odgovorna za uspjeh NutriCentra na području Bosne i Hercegovine je direktorica mag. tehn. aliment. Marijana Zubac. Studij je završila na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu gdje je stekla zvanje magistra prehrambenog inženjerstva. Od 2016. do 2018. godine nalazila se na mjestu direktora tvrtke Sermon d.o.o. za biotehnologiju i farmaciju.

Danas je voditeljica NutriCentra u Mostaru i brigu o pravilnoj prehrani uspješno provodi kroz rad sa asistenticama magistrima prehrambenog inženjerstva Nikolinom Barbarić i Ivom Majstorović.