18 ruj
najbolja dijeta 2024

Najbolja dijeta 2024 godine je...

Pred kraj godine moderno je proglasiti najuspješnije ljude, gradove, svjetske izume i događaje.

Držati ću se svoga proglašenja i teme – NAJBOLJA DIJETA 20204 godine! 

To je svaka ona dijeta, mršavljenje i borba koja je provedena sa OSOBNIM NUTRICIONISTOM.

Što je sad OSOBNI nutricionist i koja je to najbolja dijeta ove godine?

Ovako, imate osobnog bankara? Frizera? Odvjetnika? Osobnog trenera? Oni se posvećuju Vama posebno. Imate ih na brzom biranju i tako se lakše dođe do potrebne informacije, treninga ili uvijek dostupnog vremena.

Niti jedan članak, recept, najbolja dijeta, najbrža dijeta, tablete za mršavljenje niti aplikacija, nije dala toliko dobre rezultate, a još važnije – rezultate koji traju godinama iza, kao suradnja sa nutricionistom. I to OSOBNIM!

Da se razumijemo, ako jednostavnim googlanjem upišete u tražilicu „nutricionist“ izaći će poduža lista zvučnih imena, školovanja i karijera, aplikacija i brzih kalkulacija.

Ništa opet, ponovno, nije dalo rezultat kao suradnja s OSOBNIM NUTRICIONISTOM, koji se posveti samo Vama. 

Zašto je to tako?

Iskreno, nismo ni mi znali. Naša vrata su bila otvorena za sve one koji žele živjeti zdravije, prevenirati bolesti i sigurno i trajno smršavjeti. Bez psihoza, gladovanja i oboljenja.

Napravili bi im plan prehrane, čekali ih na kontroli i tako bi oni po planu nastavili sami. Rezultata je bilo, ali putovanja, viroze, sastanci i neke stvari na koje ne možeš računati, znali su pomrsiti planove. I onda ide odustajanje, pa ponovni start. Uglavnom, prilično mučenje.

Na zahtjev naših klijentica, da smo im dostupni na putovanju, pauzi od sastanka, kada je godišnji odmor ili slavlje, da im samo kažemo kako se može izvući najbolje, ako ništa da stagniraju jedno vrijeme, a onda nastave, preventirali smo preko 80% jo-jo efekata.

Samo time što smo bili dostupni i smirili ljude. U redu je što si na svadbi i jedu ti se uštipci, uzmi. Sutra ćemo blagi detox.

Do nove opcije „OSOBNI NUTRICIONIST“ došlo je i zbog posebnoga zahtjeva diskrecije naših klijenata, jer tko se još želi eksponirati ili svjedočiti o svojim usponima i padovima po društvenim mrežama? 

Naši klijenti traže svoje vrijeme, mirnu priču o tome kako je došlo do debljanja ili naglog mršavljenja, svoj prostor i mjesto. To smo im pružili.

O novom paketu „OSOBNI NUTRICIONIST“ možemo zahvaliti nekolicini žena koje su na osnovno savjetovanje i pristup ostale oduševljene i zamolile da sam s njima 3 mjeseca.

Da zajedno odemo u restoran ili šetnju, kako bi ih podsjetila ZAŠTO radimo izmjene u hranjenju. Imam sada i žene u drugim gradovima, čujemo se pozivima, uz njih sam.

Nije estetika motiv, iako su sve one, došle prvo s tim motivom. Ali, on je privremen. Do svadbe, do krštenja, do putovanja, do ljeta i uglavnom se radi jer se natječete s nekim, uspoređujete se i tako degradirate sebe i svoje postojanje kroz estetiku.

Ali, kada im objasnim da žena mora biti zadovoljna na zdravstvenoj, emocionalnoj, poslovnoj i društvenoj razini, onda mršavljenje ima smisla. Žena i muškarac moraju biti zadovoljni u obrisima svoga tijela, tako zadovoljni mogu biti i drugima dobri.

Tako generiraju pozitivnu atmosferu oko sebe i tako mijenjamo i druge.

Ne mogu Vas ja nagovoriti na zdraviji život, ako Vam kažem da ćete biti primjećenije ili zgodnije. Trebamo odrasti. Biti zreli. Ja želim da budeš primjećena, zgodna i posebna, jer ćeš mršavljenjem prekinuti sve negativne osjećaje usmjerene prema sebi. Dakle, to je krug koji se vrti.

Mir u glavi, tijelu i srcu, svjesnost da su tvoji najdraži blizu, zdravlje. A sve drugo zbog čega bi prije otišao i na drugu stranu  svijeta, pa i cijeli svijet – ne vrijedi bez toga, gotovo ništa!

Nadam se da ćete razumijeti, bez da Vam život pokaže. Jer, puno klijentica sam upoznala da ih je negativna emocija prema sebi, prejedanje i nemoć dovela do dijagnoza. Onda je nutricionist i moda i potreba. Jedina osoba čije mišljenje vrijedi si TI. A sve što utječe na TEBE, povjeri stručnjaku.