01 tra
aldi mostar

NutriCentar & Aldi donose vam zdrave obroke na dohvat ruke u Mostaru

NutriCentar i restoran Aldi udružili su snage kako bi stvorili jedinstvenu suradnju donoseći personalizirane zdrave obroke na bazi mjesečne pretplate svojim klijentima na području grada Mostara. 

Naša priča započinje s jasnom vizijom: želimo transformirati način na koji ljudi pristupaju prehrani, kombinirajući znanstveno utemeljen pristup NutriCentra s kulinarskom stručnošću restorana Aldi.

Ova usluga građanima Mostara donosi opcije pripremljenih zdravih obroka prilagođenih njihovim nutritivnim planovima. U NutriCentru fokus stavljamo na znanstveni pristup prehrani, koji nam omogućuje ne samo da pomognemo klijentima u ostvarivanju njihovih ciljeva, već i da otkrijemo i riješimo temeljne uzroke njihovih zdravstvenih problema. 

Dugotrajna potraga za partnerom koji razumije važnost kvalitetnih sastojaka i pravilne prehrane dovela nas je do suradnje s Aldijem. Ova suradnja je nastala kao odgovor na česte izazove s kojima se suočavaju naši klijenti, a to su uglavnom nedostatak vremena za pripremu obroka, teškoće u pridržavanju planova zbog zauzetosti.

Među ostalim, problem pravi i nerazumijevanje kako vladati vlastitim zdravstvenim stanjem, ili ozbiljnijim zdravstvenim stanjima poput inzulinske rezistencije, glutenske intolerancije, poremećenog rada štitnjače, i drugo.

Naša je misija integrirati nutricionističku procjenu i savjetovanje s praktičnim rješenjima koja osiguravaju zdravu prehranu bez stresa i brige. Aldi, s druge strane, donosi svoje bogato iskustvo u pripremi kvalitetnih, svježih i ukusnih jela, što je bilo ključno u našoj odluci za suradnju. Naša zajednička misija je stvoriti rješenje koje olakšava ljudima održavanje zdravih prehrambenih navika bez kompromisa u kvaliteti ili ukusu.

Ovaj koncept je više od obične dostave hrane; to je simbioza profesionalne nutricionističke podrške i gastronomske izvrsnosti. Klijenti sada mogu uživati u obrocima koji su pažljivo pripremljeni da podrže njihovo zdravlje i dobrobit, dok istovremeno odgovaraju njihovom planu prehrane i zauzetom rasporedu.

Trenutno dostupna u Mostaru, ova usluga je prvi korak ka našem cilju proširenja na ostale dijelove Bosne i Hercegovine. S ovom inicijativom, NutriCentar radi na tome da olakša pristup zdravoj prehrani, omogućujući ljudima da se fokusiraju na ono što vole, uz pouzdanost i podršku stručnjaka iz naših timova.

Ako vas zanima kako možete dobiti personalizirane zdrave obroke kroz našu suradnju s restoranom Aldi, slobodno kontaktirajte naš tim stručnjaka za više informacija.