• kata leutar

Prehrana & psihoterapija

Rješavanje problema mentalnog i fizičkog zdravlja sa stajališta prehrane može biti vrlo učinkovito i korisno. Postoji niz razloga zašto je rad s psihoterapeutom koristan na tvom putu ka zdravlju. Iz ovog razloga naš tim nutricionista ostvaruje suradnju s psihoterapeutima koji su stručnjaci u svojoj oblasti.

Kata Leutar je psihoterapeut i zdravstveni pedagog. Rad sa stručnjakom za psihoterapiju za zdravu prehranu može biti ključni motivator koji će vam pomoći da istrajete u svom planu. 

S beskonačnom količinom informacija o prehrani dostupnih ovih dana, teško je pronaći pravi način koji odgovara tvojim obvezama i potrebama. Naši nutricionisti u suradnji sa psihoterapeutom mogu ti pružiti najrelevantnije informacije za tvoju situaciju.

Pishoterapeutkinja Kata Leutar ti uz individualnu psihoterapiju uz plan prehrane može pomoći olakšati probleme kao što su mentalna stanja poput emocionalnog prejedanja, bulimije, anoreksije anksioznosti, depresije, stresa itd.

U suradnji s psihoterapeutkinjom možeš birati između tri paketa psihoterapeutskog coachinga:

-Dijagnostički coaching -  proces provjere mentalne spremnosti za transformacijski proces
-Suportivni coaching - coaching podrške s ciljem mentalne izdrzivosti cijelog procesa
-Implementacijski coaching - završni caoaching s ciljem implementacije naučenog u svakodnevni život

Imaš pitanja o planu prehrane uz psihoterapiju? Kontaktiraj naš tim kako bi smo ti odgovorili na sve nedoumice u vezi zdrave prehrane.
 

Kontakt

 

Želiš započeti sa zdravim životom? Ispuni našu online anamnezu ili se naruči na pregled u jednoj od naših ordinacija.
 

Ispuni online anamnezu

 

*** Svi paketi i suradnje mogu biti u online načinu komunikacije, iako uvijek preporučujemo pregled u jednom od naših centara. ***

 

Video

Prehrana & psihoterapija